divendres, 30 de setembre del 2016

AVENTURA'T AMB SISÈ!

Hola nois i noies de 6è! 






En aquesta secció anirem informant de totes aquelles interessants activitats que ompliran els nostres meravellosos dies a l'escola. 







COMENCEN LES ACTIVITATS A L'HORA DEL PATI


Un grup d'emocionades alumnes de 6è han començat a preparar les activitats que duran a terme a les estones d'esbarjo dels dimarts i dimecres. Totes elles, de forma voluntària, estan disposades a passar aquestes estones amb els alumnes de cicle inicial i mitjà. 
Coordinades pel mestre d'educació física, en Roger Bartés, han preparat sessions de ball, de jocs i de teatre i començaran, a partir de la setmana vinent, a organitzar els diferents grups.

Felicitats, noies! Comptem amb vosaltres!


COMENCEM L'APADRINAMENT LECTOR!

Els alumnes de 6è comencen a acompanyar amb molta il·lusió als nens i nenes de primer en el seu increïble procés de la lectura. 
El primer dia van començar amb les presentacions i van pintar un bonic punt de llibre. Aquí teniu una petita mostra!


































¡BUEN PROVECHO!

En primer lugar, queremos agradeceros vuestro apoyo en esta actividad tan valorada entre nuestros alumnos. ¡Muchas gracias por ayudarlos a realizar sus recetas y a inmortalizar ese momento mediante fotografías o vídeos!

En clase han desarrollado un trabajo complejo: han elegido la receta, la han escrito siguiendo una estructura pactada y, posteriormente, han trabajado el texto teatral, creando un pequeño guion para la exposición oral. También se les ha dado unas pautas para presentar su trabajo, ya sea mediante un PowerPoint, un Prezzi o, el editor de vídeo,  Movie Maker.  
¡Aquí tenéis una muestra de nuestros alumnos de 6º y de sus recetas!

























TREBALLS DELS HÀBITATS

Durant, aproximadament, un mes i mig, els alumnes de cicle superior han estat treballant l'interessantíssim tema dels hàbitats

Felicitem a tots els alumnes que, amb l'ajuda d'aquest treball, han après moltes coses i s'han esforçat per millorar. 

A continuació us presentem alguns dels seus treballs. 

GISELA PORTOLÉS  I HERENA PÉREZ (6è  A)



ALLAN MARTÍN I JÚLIA MATAS (6è  B)







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Abans de publicar el teu comentari, recorda de revisar l'ortografia!