divendres, 19 de febrer del 2016

VISITA DE LA RAQUEL GONZÁLEZ CAMPOS

LA RAQUEL GONZÁLEZ ENS VISITA
El dimecres 20 de gener ens va visitar la Raquel González Campos, la campiona d’Espanya dels 20 km marxa.


La Raquel va néixer a Mataró,  el 16 de novembre de 1989. Als 11 anys, gràcies a l’assignatura d’Educació Física i animada per uns dels seus professors, va començar a practicar l’atletisme, especialitzant-se en marxa atlètica, de la qual es va enamorar esportivament. Als 15 anys va decidir dedicar-se  professionalment a l’esmentada disciplina, instal·lant-se al  CAR (Centre d’Alt Rendiment) de Sant Cugat del Vallès, on encara segueix la seva preparació amb el Josep Marín, el seu entrenador, amb qui s’està preparant pels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Tot i amb això, ha aconseguit compaginar els seus estudis amb l’esport i, a més a més, té un màster en Direcció de comunicació per la UCAM i un altre màster de Gestió esportiva cursat al Cruyff Institute.
El dimecres 20 de gener, a les 15:15 h, el Luis Oriol, el cap d’estudis i tots plegats, ens vam dirigir a la biblioteca de l’escola.
Un cop allà, la Raquel González ens va presentar un Power Point sobre la seva vida. Seguidament, li vam fer una sèrie de preguntes  i ella ens va contestar molt amablement.
Em va semblar una noia molt intel·ligent, amable, carinyosa i, sobretot, molt valenta. I una de les coses que ens va repetir més vegades és que, amb esforç, pots aconseguir el que et proposes.


                                          Ferran Alegre Casanova

                        5è  A



1 comentari:

  1. M'agradaria que ens vingues a donar una clase d'educacio fisica fent MARCHA!!!

    ResponElimina

Abans de publicar el teu comentari, recorda de revisar l'ortografia!