dijous, 24 de gener del 2013

APADRINAMENT LECTOR

Pol Espinosa/Jennifer Antiñolo
Aquest any hem fet els padrins lectors amb els nens de primer. Ha estat una experiència molt bonica per a ells i per a nosaltres.
Nosaltres crec que hem guanyat responsabilitat i ells una bona
estona per aprendre a llegir.
M'ha encantat aquesta experiència i voldria felicitar els nens de primer que s'han portat molt bé i saben llegir molt bé.


                                                                                    

 Paula Alonso/Paula Linares
Aquest trimestre hem viscut l’experiència de veure com per art de màgia un nen/a de primer, que no sap ni lligar les lletres, al final del trimestre acaba lligant les lletres i  comença a llegir llibres de més de quinze pàgines.





Dennis Maestre/Pau Dolz
L’apadrinament lector ha estat una experiència molt bonica ja que és posar al servei d’uns nens més petits quelcom que tu ja saps una mica millor: llegir. Els nens estan molt contents perquè cada setmana els seus companys més grans els ajuden. Sembla que és una activitat dirigida cap als petits però com company gran m’ha ajudat a tenir paciència, a llegir més a poc a poc, a estar més atent en la lectura per poder-la explicar... Ara entenc més bé als professors. És difícil però molt divertit i gratificant.



Francina Mirò / Ariadna García
Aquest trimestre ha estat molt divertit perquè veia com l'Ariadna, alumna de primer A, cada dia aprenia més i es divertia llegint. Després fèiem una fitxa de lectura acompanyada d'un dibuix.








Marc Rodríguez /Núria Pérez

L'activitat que hem realitzat es l'apadrinament lector que consisteix en apadrinar a un nen de 1er a de primària . El que fèiem era anar mitja hora a la setmana i estàvem amb ells ensenyant-los a llegir. Ha estat molt enriquidor tant per a ells com per a nosaltres. És una bona experiència.




 
 
Marc Ferrés / Daniel Blanco
M´agrada molt la idea de tenir un nen de 1r per apadrinar-lo. Per què així els nens de 6è tenen l´oportunitat de poder ensenyar o millorar el nivell de lectura que tingui el nen apadrinat. 








Víctor Alfonso / Víctor Lora
Els de sisè estem ajudant als de primer a llegir. Un nen de sisè se n’encarrega durant un trimestre d’un nen de primer i l’ajuda en allò que més li costa de la lectura.









Josep Folquè / Mario Montalvo
Ara que estem a sisè, estem ajudant als nens de primer, a llegir millor. És divertit perquè els dos ens ho passem bé. Nosaltres gaudim ajudant-los i ells llegeixen i parlen amb nosaltres.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Abans de publicar el teu comentari, recorda de revisar l'ortografia!